Lørdag vandt Simone Tetsche Christensen sin anden World Cup-medalje i år, da hun kørte sig til bronze på banen i Saint Quentin en Yvelines.

Den danske BMX-stjerne formåede også at køre sig i søndagens finale, hvor hun måtte nøjes med 6.-pladsen, men til gengæld kunne fejre sin World Cup-finale nummer 25. Dermed indfriede Simone Tetsche Christensen ikke blot forventningerne, men sørgede for mere dansk World Cup-metal til landstræner Klaus Bøgh Andresens tilfredshed:

"En absolut godkendt weekend for Simone med to finaler og en podieplacering. Hun bøvlede lidt med starterne over weekenden, men fik kørt sig op, hvilket blot understreger hendes klasse, og så leverede hun virkelig højt niveau i finalen lørdag og sluttede meget tæt på nummer 1 og 2," fortæller Klaus Bøgh Andresen. 

Den danske landstræner kunne også glæde sig over stortalentet Malene Kejlstrup, der trods sin unge alder kørte uimponeret og leverede en mere end godkendt World Cup-debut:

"Der er rigtig mange positive ting at sige om Malenes præstation i weekenden, men mest af alt har hun en virkelig god indstilling til tingene og lader sig ikke imponere af, hvad der står på ryggen eller nummerpladen af rytterne ved siden af. Lørdag var hun meget tæt på en 1/8-finale, men måtte se sig slået ud efter en personlig kørefejl. Den fik hun rettet op på til søndag, hvor hun kom videre til 1/8-finalen og lagde flere rutinerede eliteryttere bag sig og sluttede som nummer 26 af 57 startende ryttere. Det er altså dybt imponerende," fastslår Andresen.

Jimmi Therkelsen formåede ligeledes at rejse sig efter et styrt i sidste sving i lørdagens 1/16-finale, og Klaus Bøgh Andresen kunne også sætte et stort flueben ud for 'godkendt' efter søndagens løb, hvor Therkelsen viste, at hans hårde arbejde begynder at give resultater:

"Søndag hævede Jimmi sit niveau markant på starterne og leverede igen den aggressive kørestil på banen, som jeg kender. Han sluttede lige uden for 1/4-finalen og blev nummer 37 ud af 200, men jeg ved, at han kan nå længere, så det har været en meget positiv weekend," slutter den danske landstræner.