TSIF Cykling har på kort tid oplevet en stor medlemstilvækst - det skyldes en kombination af et godt klubliv, udviklingen af en mobil BMX-bane og en ny MTB-afdeling med fællesskabet og glæden ved cykling i centrum.

TSIF Cykling har siden sidste sommer haft en enorm vækst - ikke mindst inden for BMX og særligt i B&U-klassen - og det er der én primær grund til, fortæller Palle Dyhre, bestyrelsesmedlem i TSIF Cykling:   

”Vi fik udviklet en mobil BMX-bane, som vi tog rundt til de lokale skoler og børnehaver med. Her gav vi et par timers undervisning og lod dem herefter låne pumptracken i to uger.”

Flere af de skoler, som TSIF Cykling besøgte under projektet, har efterfølgende selv investeret i en pumptrack - så nu er BMX en del af undervisningen: 

”Det blev en kæmpe succes, og det har både givet os mange nye medlemmer og dygtige medlemmer, da flere skoler har investeret i en pumptrack, og børnene således har fået BMX på skoleskemaet," siger Palle Dyhre. 

Det er ikke kun inden for BMX, at klubben har haft succes med nye initiativer - også den nye MTB-afdeling, der er en del af Bevæg Dig For Livet-succesen "Mandfolk på MTB, har oplevet stor og positiv opmærksomhed, og også her bruges pumptracken til vintertræning indendørs.

Palle Dyhre peger også på, at klubbens værdisæt har været bærende for succesen - der bliver nemlig lagt stor vægt på, at der skal være plads til alle i klubben:  

”Vi vægter fællesskab på tværs af alle aldersgrupper, og så gør vi også en indsats for at involvere hele familien,” fastslår Palle Dyhre.

Alle kan træne med på samme tidspunkt - uanset om man er 3 år eller over 50 - og klubben opfordrer altid forældre og søskende til at prøve BMX et par gange blot for at se, hvad det er, og få en på opleveren. 

Klubben rummer desuden flere sociale aktiviteter, blandt andet er populært tiltag for fælleskabet, fællesspisning i klubben hver onsdag for hele familien. 

Læs mere på klubbens Facebook-side her