Uno-X Pro Cycling Team er i år blevet inviteret til at deltage i mændenes Tour de France. Det betyder, at flere danske cykelryttere får mulighed for at stille til start i det ikoniske cykelløb, når holdet drager af sted på deres allerførste Tour.

Fra Danmarks Cykle Union vil vi gerne ønske stort tillykke til vores gode samarbejdspartner Uno-X Danmark med udtagelsen af Uno-X Pro Cycling Team. Vi er enormt stolte over, at vi sammen med Uno-X kan medvirke til at styrke og udvikle dansk cykelsport og løfte den til nye højder. Vi ser frem til det fortsatte samarbejde med Uno-X og vi hepper med fra sidelinjen, når holdet klikker i pedalerne og kører deres første Tour de France nogensinde.

Uno-X Pro Cycling Team har hele ni danske herreryttere at vælge imellem, når holdet skal sættes inden Tour-starten:  Jonas Gregaard, Louis Bendixen, William Blume, Anthon Charmig, Niklas Eg, Jacob Hindsgaul, Niklas Larsen, Lasse Norman Leth og Marcus Sander. Det er nogle dygtige herrer, der kan få deres debut og dermed få mulighed for at slide på den franske asfalt, når verdens største cykelløb begynder den 1. juli.

"Vi er enormt stolte, ydmyge og taknemmelige for invitationen. Tour de France er den ultimative drøm, og det her er en holdsejr," siger Jens Haugland, General Manager for Uno-X Pro Cycling Team.

Det norsk-danske cykelhold er topmotiverede og kommer med sadeltasken fuld af ambitioner for både Tour de France og holdets fremtid på verdensscenen.

"Nu skal vi forberede os godt. Vores langsigtede mål er at kæmpe i toppen af ​​løb som Tour de France engang i fremtiden. Der er ikke noget, der tyder på, at det ikke kan lade sig gøre," siger Haugland.