Nyt samarbejde mellem Danmarks Cykle Union og Garmin skal styrke sikkerheden samt understøtte den stigende interesse for e-cykling

Danmarks Cykle Union og Garmin lancerer et nyt samarbejde, der skal styrke dansk cykelsport ved dels at sætte fokus på sikkerhed på vejene samt understøtte den massive interesse for e-cykling. Det sker blandt ved at tilbyde medlemmerne en række produkter fra Garmin.

Corona og mange måneder uden cykelløb har ikke gjort interessen for dansk cykelsport mindre. Det har resulteret i flere cyklister på vejene – og nu, hvor vi nærmere os mørkere tider, bliver det endnu vigtigere at have fokus på sikkerheden. Danmarks Cykle Unions kommercielle chef Lars Moss er derfor glad for, at DCU har indgået et nyt samarbejde med Garmin:

”Garmin leverer produkter, som mange af vores medlemmer allerede bruger, fordi kvaliteten er høj. Med de nye produkter som eksempelvis radarbaglygter, som advarer om biler bagfra, taler Garmin også direkte ind i det sikkerhedsperspektiv, der er så vigtigt for os i Danmarks Cykle Union,” fastslår Lars Moss

Nye muligheder for at træne hjemme

En af de andre tendenser, som DCU for alvor oplever i øjeblikket, er interessen for e-cykling og hometrainere. På verdensplan er markedet vokset med 250 procent – og den samme trend gør sig gældende i Danmark.

”Vi oplever stor interesse fra alle sider. Vi holder virtuelle løb flere gange om måneden. Derudover bruges hometrainerne ligeledes til test og genoptræning” siger Lars Moss

Lige nu arbejder DCU med visualisering af PostNord Danmark Rundt– så du snart kan køre de samme ruter som toprytterne hjemme i stuen.

Fælles ønske om at udvikle dansk cykelsport

De markante internationale resultater, mange profiler og den store eksponering har medført betydeligt større interesse for samarbejdsaftaler i DCU de seneste år. I DCU er man opmærksom på, at partnerne kan være med til at skabe værdi for medlemmerne, og de aktivt er med til at bidrage til udvikling af dansk cykelsport:

I Garmin Danmark ser Customer Marketing Manager Stefan Hemmingsen frem til at kunne bidrage til udviklingen af både dansk cykelsport og den generelle sikkerhed:

”De danske cyklisters sikkerhed har naturligvis enormt høj prioritet for os, og samtidig vil vi gerne bidrage positivt til den fantastiske udvikling, som dansk cykelsport har været igennem de seneste år – derfor er et samarbejdet med Danmarks Cykle Union helt oplagt for Garmin.”

Innovativ radarbaglygte
Radarbaglygten Varia er et udvalgt produkte, som medlemmer af DCU har mulighed for at anskaffe sig. Den kan monteres direkte på sadelpinden, og den innovative teknologi gør det muligt at modtage visuelle- og lydalarmer om køretøjer, der nærmer sig bagfra på helt op til 140 meters afstand.

Hometrainer

Garmin er med deres Tacx hometrainer en af de stærkeste leverandører på markedet, og teknologien kan tage ens træning til næste niveau. Garmins hometrainere har en række spændende funktioner, der kan få en til at glemme, at man ikke sidder ude på landevejen. Det gælder eksempelvis detaljeret data, vibration, der simulerer fornemmelsen af at køre på forskellige vejoverflader samt følelsen af at køre ned ad bakke.

Klik her for at komme til konkret medlemstilbud