Aarhus Cyklebane, Cykling Odense og Dansk Bicycle Club og Danmarks Cykle Union præsenterer Supercuppen i banecykling.

Med håbet om at løfte dansk banecykling ind i en ny æra på det sportslige, såvel som det kommercielle plan, præsenterer de tre cykelbaner den nye SUPERCUP. Hermed får de danske klubber og teams, en unik mulighed for at lade deres ryttere prøve kræfter med hinanden på cykelbanerne.

SUPERCUPPEN køres som parløb for herrer, og individuelt for damer, over 6 dage med to afdelinger i hhv. Aarhus, Odense og i Ballerup. Første afdeling køres allerede fredag den 13. maj på Aarhus Cykelbane.

SUPERCUPPEN FOR HERRER… 
Her køres som et parløb, over 6 dage, ud fra samme principper som et 6-dagesløb. Den største forskel er at de 6 dage er spredt ud over hele sæsonen, og at man tilmelder sig team-eller klubvis. Derfor behøver det ikke nødvendigvis at være de samme to ryttere som repræsenterer sit team / klub til de 6 afdelinger, ligesom den samlede sejr dedikeres til hele holdet, og ikke kun den enkelte rytter. 

SUPERCUPPEN FOR DAMER… 
Her køres som et omnium i hver afdeling, med en sideløbende samlet cup. Det betyder at dameryttere godt kan deltage i en eller flere afdelinger, uden at være forpligtede til at deltage i alle 6 afdelinger.

SUPERCUPPEN STARTER NU…
Første afdeling køres på Aarhus Cykelbane fredag den 13. maj, med sidste tilmelding onsdag den 11. maj.

Se mere om tilmelding her