I søndags kørte Mads Pedersen sig på imponerende vis ind på podiet i et af cykelårets allerstørste løb - i dag skal de danske U23-herrer forsøge at gøre ham kunsten efter.

Herrernes U23-landshold åbnede Nations Cup-sæsonen med en lovende indsats i Gent-Wevelgem. Derfor er der genvalg til samtlige ryttere, når et af sæsonens helt store højdepunkter løber af stablen i Flandern.  Cheflandstræner Anders Lund var meget tilfreds med holdets præstation og har derfor valgt at holde fast i samtlige seks ryttere til Flandern Rundt.

”Vi havde en rigtig god start på nations-cuppen i Gent-Wevelgem, hvor hele holdet uden undtagelse kørte stærkt. Truppen er derfor uændret til Flandern Rundt, og jeg forventer, at vi igen er med helt fremme". Det har i nogle år været vanskeligt for de bedste danske U23-ryttere at tage de sidste skridt helt ind på den store internationale scene, men den nye generation af ryttere er i gang med at vise vejen for de kommende årgange - særlig Mads Pedersens andenplads og Michael Valgrens fjerdeplads i søndags bør stå lysende klart i U23-rytternes erindring. "Jeg er også sikker på at rytterne blev inspirerede af de flotte danske præstationer i den professionelle udgave af løbet i søndags. Jeg håber, vi lever op til den indsats”, siger cheflandstræner Anders Lund. De seks danske ryttere, der er udtaget til U23-udgaven af Flandern Rundt, er:

Mikkel Frølich Honoré - Team Virtu Cycling
Andreas Lorentz Kron - Riwal CeramicSpeed Cycling Team
Andreas Stokbro Nielsen - Riwal CeramicSpeed Cycling Team
Jakob Egholm - Team Virtu Cycling 
Mathias Norsgaard Jørgensen - Riwal CeramicSpeed Cycling Team 
Rasmus Bøgh Wallin - coloQuick Cycling