PostNord Danmark Rundt-ruten byder i 2020 på hele tre store overraskelser - og flere elementer er aldrig tidligere set i løbets 30 år lange historie.

Årets udgave af PostNord Danmark Rundt køres over fem etaper fra tirsdag den 11. august til lørdag den 15. august, og i anledning af 100-året for genforeningen starter en af etaperne for første gang nogensinde i Tyskland, når løbets tredje og længste etape - kongeetapen - går fra Flensborg til den legendariske afslutning på Kiddesvej.

Den anden store overraskelse er, at der for første gang i løbets historie ikke er en enkeltstartsetape - i stedet finder man løbets tredje store overraskelse på 4. etape, der køres på en 19,5 kilometer lang rundstrækning i og omkring Kalundborg, hvilket også er en nyhed i denne den 30. udgave af løbet.

De øvrige etapers start- og opløbsbyer har alle tidligere været en del af PostNord Danmark Rundt en eller flere gange, og traditionen tro slutter løbet også i år på Frederiksberg.

For at hylde den nykårede verdensmester i landevejscykling Mads Pedersen skydes sidste etape i gang i Holbæk, hvor den danske verdensmester trådte en del af sine førte cykelsportskilometer.

Vi glæder os til PostNord Danmark Rundt 2020 - se mere på www.postnorddanmarkrundt.dk