Et stærkt partnerskab, med henblik på fortsat at styrke og udvikle dansk cykelsport, er nu forlænget til og med 2024.

Siden 1994 har PostNord, dog under tidligere navne, været hovedsponsor for Danmarks Cykle Union. Gennem årene har det udviklet sig til et stærkt og synligt samarbejde og med forlængelse af det nuværende hovedsponsorat, er det således to stærke partnere, der nu bekræfter det fortsatte partnerskab, til stor gavn for den fortsatte udvikling af dansk cykelsport.

Hovedsponsoratet er forlænget til og med 2024 og det er en stolt Henrik Jess Jensen, formand for Danmarks Cykle Union, der kunne sætte sin underskrift på kontrakten. Henrik Jess Jensen udtaler: ”Vi er midt i en guldalder i dansk cykling med mange fantastiske resultater og imponerende rekorder. PostNord og Danmarks Cykle Union har nu sammen sikret endnu en rekord - Danmarks længste sportssponsorat.
Aftalen gør, at vi fortsat kan drømme om mere guld til Danmark. Samtidig med vi nu tør love alle danske cykelfans, at vi inviterer til kæmpe folkefest med PostNord Danmark Rundt i de kommende år.

Hovedsponsoratet har to bærende elementer, dels at medvirke til at støtte Dansk Cykling over en bred kam, i form af understøttelse af disciplinerne under Danmarks Cykle Union, men også med henblik på fortsat at udvikle og styrke Danmarks største cykelløb, etapeløbet PostNord Danmark Rundt, der i år køres for 31. gang, fra den 16. -20. august.

Om forlængelsen af hovedsponsoratet siger Stine Sander,
Vice President Parcels, Retail & Communication, hos PostNord i Danmark: ”Vi er stolte af at være en del af et stærkt samarbejde med Danmarks Cykle Union, der er lige så givende for os i dag, som da vi startede for 27 år siden. Vi er glade for fortsat at kunne bidrage til udviklingen af en sport, som mange danskere har en stærk relation til, og som tilfører positiv værdi til vores brand. Sammen med DCU vil vi nu forsætte med at skabe fællesskaber omkring cykelsporten, om det er på motionsplan, når vi som nation samles til PostNord Danmark Rundt eller sammen jubler over de danske cykelstjerners toppræstationer i de rød-hvide farver”.

Fakta:

  • PostNord har været hovedsponsor for Danmarks Cykle Union siden 1994.
  • Siden 2016 har Danmarks største cykelløb båret navnet PostNord Danmark Rundt og har dermed været med til at brande såvel løb som sponsor, ligeledes er PostNord markant og synlig på landsholdsdragter.
  • Danmarks Cykle Union har ca. 33.000 medlemmer fordelt på ca. 300 cykelklubber.