Gent-Wevelgem blev en succes for de danske landshold, der viste det nye landsholdstøj frem på smukkeste vis

Stort tillykke og et kæmpe skulderklap til rytterne...

”Jeg er glad og stolt over rytternes præstation," udtaler cheflandstræner Anders Lund. 
"Changizi sikrer U23-landsholdet et virkelig stort resultat efter et flot disponeret cykelløb. Rytterne kommunikerede loyalt i alle løbets faser og kunne så tilrette taktikken efter holdets bedste chance. En ren fornøjelse at se på.”

Sebastian Kolze Changizi fik da også en velfortjent andenplads i hus, efter en massespurt på målstregen, mens Adam Holm Jørgensen sluttede lige uden for podiet på en flot fjerdeplads.

I juniorernes løb tog Tobias Svarre andenpladsen efter en meget tæt spurt, hvor fire udbrydere skulle fordele podiepladserne imellem sig.
De danske resultater har gjort elitechef Morten Bennekou både glad og en smule lettet.
"Vi har gået to år i coronaens tegn uden rigtigt at vide, hvor vi stod med den unge generation, som i fremtiden skal supplere vores fantastiske nuværende eliteryttere på både herre- og damesiden. Resultaterne er en indikation af, at vi stadig er der, hvor vi gerne vil være - nemlig blandt de allerbedste.
I U19-damekategorien opnåede vi ikke et topresultat, men her er vi i et længere udviklingsforløb, så det faktum at vi har fem danske ryttere med feltet hjem, på trods af at vores kaptajn Solbjørk Anderson styrtede ud af løbet, er faktisk hvad jeg vil betegne som opløftende, idet vi selvfølgelig har et ønske om også at markere os mere i denne sektion på lidt længere sigt," udtaler Morten Bennekou.