Simone Tetsche Christensen har nu fået grønt lys til at begynde at træne igen efter sin operation, og hun er dermed tilbage på cyklen og i gang med styrketræningen.

Elitekoordinator Klaus Bøgh Andresen er glad for udviklingen, og han arbejder nu på at få den danske BMX-stjerne tilbage på sit høje konkurrenceniveau hurtigst muligt: 

"Lige nu går vi lidt med tanken om en træningslejr, hvor der er bedre vejrforhold, end hvad Danmark kan byde på lige i øjeblikket," siger Klaus Bøgh Andresen.

Han er dog også opmærksom på ikke at forcere træningen i genopbygningsfasen, men han håber, at Simone Tetsche Christensen vil kunne træne på fuld styrke inden for kort tid:

"Her i starten vil hun naturligvis ikke lægge ud på 100 %, men stille og roligt bygge på for hver dag. Forventingen er, at hun inden for 2-3 uger begynder at træne normalt igen," fortæller elitekoordinatoren.

Klaus Bøgh Andresen understreger dog, at Tetsches genoptræning følger planen, og han er dermed optimist ift. sæsonen:

"Jeg tror på, at Simone kan være til start til sit først løb allerede i april, men målsætningen er, at hun stiller til start i de to World Cup-løb i Zolder i Belgien og Papendal i Holland i midten af maj," fastslår Andresen.