Det blev en forrygende weekend for Simone Tetsche Christensen, der med andenpladser i både 5. og 6. afdeling af UEC BMX European Cup viste, at hun er tilbage i verdenseliten efter sin langvarige skadespause.

Weekendens to European Cup-afdelinger blev kørt i Kampen i Holland, hvor Simone Tetsche viste overraskende god form og kun blev slået af den lokale favorit, Judy Baauw - og de gode resultater er godt nyt for den danske stjernes muligheder i resten af sæsonen:

"Jeg er super glad for at komme gennem mine første løb med to andenpladser efter en lang skadespause. Jeg følte mig bedre kørende, end jeg forventede. Jeg synes, det var en god optakt til de kommende World Cup-weekender," siger Simone Tetsche Christensen.

Selvom Danmarks bedste kvindelige BMX-rytter stadig er i gang med et genopbygningsforløb og ikke vil begynde at tale målsætninger, er hun optimistisk i forhold til VM om en god måneds tid: 

"Jeg tror på, at de næste løbsweekender kan give mig det sidste skub til at føle mig 100 % klar til VM i Baku," fortæller Christensen.

Også elitekoordinator Klaus Bøgh Andresen er glad for, at Tetsche Christensen er kommet så hurtigt tilbage:

"Jeg er positivt overrasket over hendes høje niveau allerede nu her seks uger før VM, og jeg er sikker på, vi også kommer til at se hende præstere på højt niveau i de næste to World Cup-weekender," fastslår den danske elitekoordinator.