Et nyt samarbejde mellem Danmarks Cykle Union og Sixt betyder, at landets bedste MTB-liga bliver styrket yderligere - og det vækker begejstring hos begge parter, at dansk MTB nu får endnu større opmærksomhed.

I 2019 skal Danmarks stærkeste MTB-ryttere dyste om sejren i Shimano Ligaen powered by Sixt, og dermed får den hjemlige MTB-superliga igen et fortjent løft. Aftalen med Sixt omfatter også årets DM i MTB, og Danmarks Cykle Unions kommercielle chef, Lars Moss, glæder sig over at kunne præsentere Sixt som officiel samarbejdspartner.

"Vi er rigtig glade for den store og positive opmærksomhed, som dansk MTB oplever, for der er ikke tvivl om, at niveauet er højt, og at vores liga fortjener et endnu større publikum og en endnu større eksponering, og det giver den nye aftale mulighed for," siger Lars Moss.

Han peger på, at de seneste års positive udvikling i Danmarks Cykle Union har bidraget til en betydeligt større interesse for samarbejdsaftaler, og i den sammenhæng er det afgørende at partnerne har et ønske om aktivt at være med til at udvikle dansk cykelsport:

"Det er naturligvis vigtigt for os, at vi indgår langsigtede aftaler med partnere, der har et ønske om at aktivere deres samarbejde med os, og det er nøjagtig det, vi får i samarbejdet med Sixt," fastslår Lars Moss.

Hos Sixt Danmark er man også meget glad for aftalen, og administrerende direktør Søren Lithander ser frem til i fællesskab med Danmarks Cykle Union at udvide og udvikle eksponeringen af MTB i Danmark:

"Vi er utrolig glade for at kunne være med til at sætte endnu større fokus på MTB i Danmark. Det er en spændende sport med rigtig højt niveau i Danmark, der fortjener mere opmærksomhed. Det mener vi, at vi kan hjælpe til at opnå i samarbejde med DCU," siger Søren Lithander.

I Sixt Danmark ser man da også rigtig gode fremtidsperspektiver i samarbejdsaftalen. Søren Lithander peger som eksempel på, at MTB-ryttere også har behov for biler til at transportere sig selv og cykler rundt, når de skal dyrke sporten - ligegyldigt om man er professionel eller ej - og derfor hænger MTB og biler naturligt sammen:

"MTB er en sport med masser af udstyr, der skal transporteres rundt hele tiden. Med samarbejdet ser vi gode muligheder for at gøre det endnu nemmere for DCU's medlemmer at transportere deres grej rundt. Ligegyldigt om de skal bruge en varevogn med plads til en masse cykler, en stationcar med krog eller en helt almindelig bybil, kan vi levere. Derudover ser vi også en fordel i, at medlemmerne opnår stor fleksibilitet, om det er leje på dagsbasis, eller man ønsker en bil gennem Sixt All-inclusive, som tilbyder markedet største fleksibilitet i lejeperiode og kilometerpakker. Så samarbejdet giver rigtig god mening for begge parter," siger Søren Lithander. 


Om Sixt
Sixt er en af verdens førende biludlejningsvirksomheder med mere end 4.000 kontorer i 130 lande. Sixt Biludlejning blev grundlagt i 1912, og i dag tilbyder Sixt skræddersyede mobilitetsløsninger til både privat og erhverv. Sixt er tilbyder førsteklasses-biler og har kundeservice med 24/7-assistance.