Mange er nu godt i gang med en velfortjent sommerferie. Men når man så ligger udstrakt på en drømmeseng, så man kan jo også godt begynde at kigge fremad, specielt hvis man enten kører herre/dame elite eller U19 klassen. For den første søndag i august byder Cykling Odense, i samarbejde med Højfyn Cykelklub velkommen til rytterne der deltager i DEMIN CUP, Ladies Cup og Uno-X Cup

Der køres på en rundstrækning på 23,9 km. Terrænet er skønt og viser Danmark fra sin smukkeste side, men vi er også på en udfordrende rute, placeret i et kuperet terræn. Med 348 højdemeter pr. omgang, bliver det en af de, eller måske DEN hårdeste rute i Danmark. Så der er noget at se frem til.

Claus Rasmussen fra Cykling Odense sætter følgende ord på dne kommende cup dag i august:
”Da vi blev spurgt om vi ville afvikle en afdeling af Demin, Ladies og Uno-X  Cup syntes vi det var en spændende udfordringer og da vi fik den lokale klub, Højfyn cykle klub, med som hjælpere valgte vi, trods kort tid til planlægning, at tage handsken op. Og vi synes selv vi har skabt et godt afsæt for et spændende løb. Det er en virkelig hård rute, med 348 højdemeter pr omg. Start og mål er på toppen af den ”legendariske” Vissenbjerg bakke, så det kan skabe en spændende spurt til opløbet. Starten af ruten er på smalle veje, vi er lykkedes med at få dem gjort ensrettet, ligesom Lergyden, som fører hen til opløbsbakken, er ensrettet. Ruten går blandt igennem en idyllisk landsby, Magtenbølle, hvor man vil lave fest og farver, med flere bands som vil spille i løbet af dagen, og da ruten ”kun” er ensrettet, vil der være mulighed for at besøge festen, men dog med respekt for løbet. Så alt i alt er vi ved at være klar. Vi håber mange vil deltage og vi ser frem til en spændende dag med god cykelsport på en krævende rute”, slutter Claus Rasmussen og opfordrer til at rytterne får sig tilmeldt.

Ladies Cup starter klokken 09:00 og kører 5 omg. á 23,9 km, i alt 119,2 km., DEMIN Cup starter klokken 12:10 og kører 8 omg. á 23,9 km, i alt 191,2 km. og endelig starter Uno-X Cup klokken 12:18 og her køres 5 omg. á 23,9 km, i alt 119,2 km.

Der er start og mål på Kirkehelle i Vissenbjerg. Som en ekstra oplevelse på dagen er det også muligt at besøge terrariet Reptile zoo, der er en specialzoo med en af Skandinaviens største samlinger af krybdyr og padder. Her kan man opleve de største, farligste, flotteste, hurtigste og giftigste arter indenfor reptiler og amfibier.

Så ryk søndagen ud af kalenderen og tag turen til Vissenbjerg, for en oplevelsesrig dag med masser af spændende cykelløb med deltagelse af den danske elite.