Torsdag indledes Grand Prix Priessnitz Spa - også kendt som Course de la Paix eller Fredsløbet - der er et af højdepunkterne på herrernes U23 Nations' Cup-kalender, og cheflandstræner Anders Lund er forsigtig optimist før prologen i morgen aften.

2017-udgaven af Fredsløbet blev en dansk succes og det helt store gennembrud for Niklas Eg, der både på kongeetapen og i det samlede klassement sluttede som nummer to, mens Casper Pedersen satte næstbedste tid på prologen og Mathias Norsgaard sikrede endnu en dansk etape-andenplads. 

De danske resultater har historisk været svingende i det hårde løb, men det er et stærkt dansk U23-herrelandshold, Anders Lund har med til Tjekkiet - og selvom det er første gang, cheflandstræneren har rytterne med i bjergene i år, håber han på et godt resultat:

"Det er vores første etapeløb i Nations' Cup i 2018 og samtidig første gang, rytterne skal prøve sig af i rigtige bjerge. Vi starter med en to kilometer flad tidskørsel torsdag aften, fredag er en solidt kuperet etape og lørdag og søndag er bjergetaper. Jeg er meget spændt på at se rytterens niveau i de høje bjerge, men har et klart håb om, at vi kan være med fremme,” siger cheflandstræneren.

Det danske U23-herrelandshold til Grand Prix Priessnitz Spa 2018:

Jonas Vingegaard Rasmussen - coloQuick Cycling
Jonas Gregaard Wilsly - Riwal CeramicSpeed Cycling Team
Mikkel Frølich Honoré - Team Virtu Cycling
Jesper Schultz - Team Virtu Cycling
Mikkel Bjerg - Hagens Berman Axeon
Rasmus Byriel Iversen - Team General Store Bottoli