Danmarks Cykle Union har nu været ”live” med e-cykling i en måned. Og sikke en modtagelse! Siden opstarten af ligaen i Zwift er antallet af tilmeldte ryttere øget uge efter uge - og tirsdag den 26. november blev der sat rekord med flere end 350 tilmeldte ryttere. Det er ifølge Zwift meget sjældent at have så mange ryttere med i en nystartet liga. 

Danmarks Cykle Union har introduceret en liga i Zwift med løb to gange om ugen og en DCU-række i Bkool i samarbejde med Bkoolligaen og den nystiftede e-Cykle Klub Danmark (eCKD), hvor der nu er ansøgninger fra flere end 50 ryttere om at deltage i de officielle DCU-løb, som kvalificerer til DM i Bkool. 

Samlet har flere end 600 e-cykelryttere meldt sig til DCU e-cykling via www.cyklingdanmark.dk/e-cykling, og med stiftelsen af to e-cykelklubber, eCKD og Stjær E-cykling, er Danmarks Cykle Union blevet beriget med 270 nye, engagerede medlemmer. 

Der er stor interesse blandt brugerne af de to platforme, og interaktionen via Facebook emmer af entusiasme - og frem mod jul vil der være op til flere events i Danmarks Cykle Unions show-room med mulighed for at deltage fra egen træningshule.

Planlægningen kører også på højtryk i samarbejde med Zwift og Bkool ift. afvikling af danske mesterskaber på begge platforme, og der skal naturligvis også være noget at køre om fra januar og frem til indendørssæsonen slutter omkring slutningen af april. Lige nu arbejder Danmarks Cykle Union på planlægning af etapeløb, endagsløb og andre events på begge platforme i løbet af foråret. 

Håbet er, at endnu flere tager e-cykling op som træningsform -  meget gerne gennem Danmarks Cykle Unions e-cyklingtilbud - og at interessen for at køre for DCU-løb bliver endnu større, når vi lancerer kvalifikationsløb til DM i Zwift.