Danmarks Cykle Union er glade for at genindtræde i Bevæg Dig For Livet - den store landsdækkende indsats for at få flere danskere til at dyrke idræt og motion i foreninger og klubber – og ikke mindst for at have ansat Martin Wang Hjørngaard som udviklingskonsulent på projektet.

Et af de strategiske spor, som står centralt i visionsaftalen mellem Danmarks Idrætsforbund og Danmarks Cykle Union, har fokus på at få flere voksne danskere til at dyrke motionscykling i et foreningsfællesskab – målet er både at udbrede passionen for cykling og gøre en forskel for de 500.000 cykelryttere, motionister, foreningsledere og frivillige over hele landet, der bruger cyklen til andet og mere end transport.

Martin Wang Hjørngaard ser frem til at være med til at skabe rammerne og forudsætningerne for, at endnu flere kan opleve glæden ved at være en del af cykelsporten, cykelmiljøet, klub- og foreningslivet – og samarbejdet med DGI handler blandt andet om tilstedeværelse i nærmiljøet, klubudvikling, uddannelse og tilbud om cykelskoler, træningsforløb, spændende events og arrangementer:

”I Bevæg Dig For Livet - Cykling er vi i DCU gået sammen med DGI Cykling for netop at kunne have en større palet af tilbud til alle klubber og medlemmer. Jeg håber, at alle vil tage rigtig godt imod det nye samarbejde, og jeg vil arbejde hårdt for, at klubberne og medlemmerne kommer til at mærke en positiv forandring. Mit fokus er at skabe værdi for de aktive, og der står vi stærkest sammen i Bevæg Dig For Livet,” siger Martin Wang Hjørngaard.

Læs mere om Bevæg Dig For Livet – Cykling her