I weekenden køres 3. og 4. afdeling af årets World Cup i Papendal, og efter succesen i Manchester håber landstræner Klaus Bøgh Andresen på et nyt dansk topresultat.

Der er to danskere til start, når weekendens World Cup-afdelinger køres i Holland. Simone Tetsche Christensen, som var eneste dansker i de første afdelinger, har fået selskab af Jimmi Therkelsen, der er tilbage, efter han brækkede fingeren i Verona - og Klaus Bøgh Andresen ser frem til at se Therkelsen i World Cup-sammenhæng:

”Jimmi er vores bedste kort på herresiden i øjeblikket, og han viste allerede god kørsel i Verona. På trods af skaden har han kunnet bibeholde en fornuftig træningsmængde, og når vi stiller til start i Papendal vil han være tilbage på 100 % og kampklar til den hårde World Cup-serie,” fastslår den danske landstræner.

For knap 14 dage siden skrev Simone Tetsche Christensen dansk BMX-historie, da hun sikrede den første danske World Cup-sejr nogensinde, og hendes præstation var så overbevisende, at Klaus Bøgh Andresen er sikker på, at hun kan blande sig i medaljestriden igen i weekenden:

”Med Simones flotte kørsel i Manchester giver det sig selv, at vi håber, hun kan være med helt i toppen igen. Hun ligger nummer tre i den samlede World Cup, og jeg tror på, at der er mere i vente af samme kaliber, som det vi så i weekenden,” siger Klaus Bøgh Andresen.

Se det fulde program for World Cup-afdelingerne i Papendal her på
www.bmxpapendal.com