Efter en alt for lang vinterpause er årets DEMIN Cup nu klar til at blive skudt i gang - søndag den 16. august kører de bedste hjemlige herreryttere nemlig første afdeling af cykelsportens superliga på den klassiske rute i og omkring Tikøb.

Allerede i næste uge køres dansk cykelsport dog i gang igen med Randers Bike Week, der byder på etapeløb for alle klasser fra torsdag til søndag, og den efterfølgende søndag er CK Nordsjælland og Birkerød BC så værter for første afdeling af DEMIN Cup 2020. Løbet i Tikøb vil ikke kun være en dyst om førertrøjen i den bedste hjemlige landevejsliga, men også en optakt til DM i linjeløb, der køres i Middelfart blot en uge senere.

Årets DEMIN Cup består af tre afdelinger, og det vil uden tvivl være et felt af topmotiverede og tændte ryttere, der åbner cup-sæsonen på de smukke nordsjællandske veje. Søndagen i Tikøb vil desuden byde på første afdeling af årets Uno-X Cup for U19-herrerne, så der vil også være mulighed for at stifte bekendtskab med de største hjemlige talenter og se cykelløb på højt niveau hele dagen.

Tikøb lagde senest asfalt til DEMIN Cup i 2018, og det bliver et kærkomment gensyn med den lettere kuperede rute i de skønne omgivelser.