2015-vinderen af PostNord Danmark Rundt Christopher Juul-Jensen og den forsvarende vinder Mads Pedersen iklæder sig landsholdsdragten, når Team PostNord Danmark deltager i Danmarks største etapeløb i næste uge.

Når den 28. udgave af PostNord Danmark Rundt i næste uge køres fra den 1.-5. august, bliver det med et meget stærkt dansk landshold til start. Holdet, der i løbet kører under navnet Team PostNord Danmark, stiller med to tidligere vindere af løbet som sideordnede kaptajner.

"Vi kommer med to af løbets helt store profiler: Sidste års samlede vinder Mads Pedersen og Christopher Juul-Jensen, der er tilbage i løbet for første gang siden han vandt den samlede sejr i 2015. Mads og Christopher kommer til at køre som sideordnede kaptajner under løbet for Team PostNord Danmark," siger cheflandstræner Anders Lund og uddyber om holdets resterende fire ryttere:

"Holdet består foruden vores to kaptajner af den hurtige og placeringsstærke Michael Carbel Svendgaard og Mikkel Bjerg, der udover at være en afgørende motor for holdet, også bliver spændende at følge på løbets enkeltstart.

Rasmus Byriel Iversen har i år gjort kometkarriere i den italienske U23-klasse og imponerede under Fredsløbet, hvor han debuterede for det danske U23-landshold. Endeligt har vi Silas Zacharias Clemmensen, der har været en af sæsonens stærkeste DCU-ryttere, og som bliver en vigtig støtte for vores kaptajner på de kuperede etaper.

Sammenfattet er det et forrygende stærkt hold, der har kvaliteten til at lave det helt store resultat," siger cheflandstræner Anders Lund.

Forventningsfuld løbsdirektør: Et af de stærkeste hold
Løbsdirektør Jesper Worre glæder sig over det meget stærke landshold.  

"Med de to klare klassementsfavoritter i form af de tidligere vindere Christopher Juul-Jensen og Mads Pedersen er Team PostNord Danmark-holdet på papiret et af de klart stærkeste hold der er til start i årets løb. Vi må ikke glemme, at de begge to tidligere på sæsonen har vist imponerende form på allerhøjeste niveau. Christopher Juuls etapesejr i Schweiz Rundt og Mads Pedersen andenplads i Flandern Rundt taler for sig selv.

Publikum kan også godt glæde sig til at opleve tempokometen og U23-verdensmesteren i enkeltstart Mikkel Bjerg, som også har vist flotte takter i sin første sæson som professionel for hans amerikanske arbejdsgiver." 

Udskiftninger på holdene kan forekomme frem til løbets start den 1. august. PostNord Danmark Rundt er rangeret 2HC på UCI’s Europe Tour, niveauet under UCI’s World Tour.

Team PostNord Danmark-holdet 

Mads Pedersen
 22 år (Trek – Segafredo)
Vandt i foråret UCI-løbet Fyen Rundt for anden gang og blev toer i klassikeren Flandern Rundt. Har kørt tre Grand Tours, senest Giro d’Italia i foråret. Forsvarende PostNord Danmark Rundt-vinder.

Christopher Juul-Jensen 29 år (Mitchelton-Scott)
Vandt PostNord Danmark Rundt 2015 samlet. Samme år blev han dansk mester i enkeltstart. Vandt i juni måned en etape i World Tour-løbet Schweiz Rundt. Læs mere om Juul-Jensens deltagelse her.

Michael Carbel Svendgaard 23 år (Team Fortuneo – Samsic)
Vandt i juli måned bronze ved de danske mesterskaber i Nysted. Blev i 2017 nummer tre ved U23 VM.

Mikkel Bjerg 19 år (Hagens Berman Axeon)
Nummer to ved de danske mesterskaber i enkeltstart. U23 verdensmester i enkeltstart 2017.

Rasmus Byriel Iversen 20 år (Team General Store Bottoli)
Har i foråret vundet en række prestigefyldte U23-løb i Italien. 

Silas Zacharias Clemmensen 21 år (Team Herning CK Elite PB Look)
Kører sit andet PostNord Danmark Rundt for det danske landshold, Team PostNord Danmark.

Læs mere på www.postnorddanmarkrundt.dk