Torsdag den 12. august inviterer Danmarks Cykle Union til det legendariske motionscykelløb Kongeetapen. Og i år præsenterer vi en nyhed, nemlig 2 spændende ruter med masser af udfordringen. Kongeetapen giver dig en helt unik mulighed for at ”teste” formen, på store dele af samme rute, som profferne senere samme dag skal køre på i Danmarks største cykelløb, PostNord Danmark Rundt.

Hvis du og dine cykelkammerater sørger for godt humør og god form – så sørger vi for sved på panden, masser af højdemeter og en rute ad naturskønne veje, helt frem til den endelige kraftpræstation, på Kiddesvej. For som alle tidligere udgaver af Kongeetapen, sluttes der også i 2021 med Danmarks mest ikoniske og berømte stigning, Kiddesvej, der med rette regnes for en af de hårdeste afslutninger i et dansk cykelløb.

På Kongeetapen 2021 kan du vælge mellem to distancer.
Tønder – Vejle. 190 kilometer.
Se ruten her
Vamdrup – Vejle. 95 kilometer.
Se ruten her

På begge ruter er der naturligvis depoter undervejs. Kongeetapen køres som motionsløb, i startgrupper med tidtagning og vi følger færdselsloven. Der er tilknyttet racemarshall til hver startgruppe.
Der er begrænset antal pladser – så vil du sikre dig plads på enten 190 km eller 95 km ruten, så køb din billet allerede nu. Du kan læse mere og ikke mindst tilmelde dig på dette link.