8. – 11 juli afholdes UEC BMX European Championship i Zolder, Belgien. Til dette løb har landstræner Klaus Bøgh Andresen og ungdomslandstræner Niklas Lausten sat navne på rytterne i den trup der repræsenterer Danmark.

For eliterytternes vedkommende har landstræner Klaus Bøgh Andresen udtaget følgende ryttere:
Elite Woman:
Simone Tetsche Christensen
Rikke Balle
Malene Kejlstrup
Dorte Balle 
U23 men:
Jakob Sardag
Magnus Dyhre
Kasper Olsson

Om denne udtagelse siger Klaus Bøgh Andresen: ”Udtagelsen af rytterne er sket dels på baggrund af deres præstationer ved såvel løb som samlinger, men også på baggrund af deres fremgang i den daglige træning. For eksempel er Dorte Balle den eneste rytter, der er udenfor landsholdstruppen, men netop på baggrund af hvad hun har vist ved løb, er hun udtaget. For Simone Tetsches vedkommende er det pt. usikkert om hun stiller til start, idet hun er fuldt fokuseret på forberedelse til OL”.

Ungdomslandstræner Niklas Lausten har udtaget disse tre ryttere til truppen i kategorien Junior Men:
Anton Wennbring
Marcus Leth
Thor Seedorf

Ungdomslandstræneren giver udtagelsen disse ord med på vejen: ”det har været et specielt år for vores junior ryttere med manglende konkurrencer og derfor var sidste weekends European Cup i Sarrians, Frankrig også første gang at de tre udtagne ryttere stillede op i et internationalt junior løb. Løbet i Sarrians gav et vigtigt indtryk på hvad der fortsat skal arbejdes med og jeg tror meget på en stejl læringskurve frem mod EM. Det er tre ryttere der brænder fuldt ud for at blive så dygtige som muligt og jeg glæder mig meget til at se dem alle præstere deres bedste til EM”, slutter ungdomslandstræner Niklas Lausten