Næsten halvtreds af landets bedste U17-drenge samles i weekenden på CELF's cykelcollege i Nykøbing Falster til DCU's efterårssamling, hvor juniorlandstræner Henrik Simper får mulighed for at møde og arbejde med de unge talenter. 

Efterårets træningssamling er fast indslag på Henrik Simpers kalender, og formålet er primært at introducere de unge ryttere til DCU's træningsanbefalinger. Fokus er blandt andet på styrketræning, idrætspsykologi og ernæring, og juniorlandstræneren fastslår, at det handler om at bygge et fundament og ikke om at udpege fremtidens stjerner:

"Det er meget svært at sige, hvem af de unge ryttere der måske en dag bliver den næste Magnus Cort eller Michael Valgren. Derfor arbejdes der i DCU med en bred trup i U17-klassen, så flest mulige af de unge talenter får tilegnet sig den fornødne viden for at give dem størst mulig chance for at udvikle elitepotentiale," forklarer Simper.  

Der deltager ikke færre end 48 ryttere fra hele landet i weekendens talentsamling, som er blevet forlænget med en ekstra dag i forhold til tidligere år, og juniorlandstræneren er derfor også glad for årets samarbejde med CELF, der har gjort det muligt at udvide samlingen.