Efter en god start i U19 Nations Cuppen er de danske drenge rejst til Tjekkiet for at deltage i Fredsløbet, som er et af verdens største U19-etapeløb. Danmark ligger pt. på en delt første plads i Nations Cuppen, så der er store forventninger til weekendens løb. 
Allerede på løbets første etape viste de danske drenge gode takter, idet Frederik Lykke, Team Mascot Workwear, blev nummer to på etapen.

 
"Vi arbejder videre med de ting, som vi påbegyndte hen over vinteren, så vi hele tiden forbedrer os som hold," fortæller landstræner Michael Berling.
Moralen på holdet er da også rigtig god oven på nogle fantastiske danske U19-resultater i udlandet over de sidste par uger. "Vi stiller til start for at se, om vi kan køre med om sejren," siger Berling.

Holdet består i år af:
Malte Hellerup, Team Mascot Workwear
Frederik Lykke, Team Mascot Workwear
Kristian Egholm, NPV Carl Ras Roskilde Junior
Lucas Toftemark, Team Bach Advokaterne CEC
Alfred Mørch Kongstad, Team Bach Advokaterne CEC
Alfred Grenaa, Team Herning C.K. Junior

Fredsløbet startede torsdag og slutter søndag i den nordlige del af Tjekkiet ved og omkring Litomerice. Tidligere vindere af løbet har bl.a. været Magnus Cort, Niklas Eg og Mads Pedersen. Man fristes derfor til at spørge, om 2022 bliver året for endnu en dansk vinder?