Cheflandstræner Anders Lund har udtaget U23-landsholdets bruttotrup til landevejssæsonen 2019, og han glæder sig både over det åbenlyst høje niveau og over at have fået mulighed for at arbejde mere med rytterne.

Dansk cykelsport er inde i en fantastisk periode, hvor der ikke blot bliver udklækket en lang række store talenter, men hvor rytterne også formår at tage det sidste skridt og levere på højeste niveau.

De internationale resultater i U19- og U23-rækkerne vidner om det meget stærke talentarbejde, der udføres i klubber og på teams over hele landet, og navnene i Anders Lunds U23-bruttotrup taler styrkemæssigt for sig selv. Derfor er cheflandstræneren også tilfreds med, at rammerne i landsholdssammenhæng nu giver ham mulighed for at arbejde endnu mere med rytterne i den kommende sæson.

U23-bruttotruppen træder første gang sammen i Silkeborg i starten af december, men cheflandstræneren ser især frem mod den første reelle træningslejr i januar:

”For første gang i nogle år skal hele U23-landsholdstruppen på træningslejr i januar måned. Det er meget positivt, at vi igen kan tilbyde rytterne en træningslejr i landholdsregi. Det gør en forskel, at holdet rystes sammen og at jeg får mulighed for at arbejde tættere sammen med rytterne, end jeg har mulighed for til daglig,” fastslår Anders Lund.

Den danske U23-bruttolandsholdstrup til landevejssæsonen 2019 består af:
Aksel Beck Skot-Hansen
Alexander Salby
Andreas Lorentz Kron
Andreas Stokbro Nielsen
Jacob Hindsgaul
Jakob Egholm
Jeppe Aaskov Pallesen
Johan Price-Pejtersen
Johan Tiedemann Langballe
Mathias Norsgaard Jørgensen
Mikkel Bjerg
Morten Alexander Hulgaard
Sander Andersen