Lørdag køres U23-herrernes Flandern Rundt, hvor et stærkt dansk landshold skal forsøge at følge op på jubelweekenden for en uge siden.

De seneste år har danske ryttere for alvor præget et af cykelsportens største endagsløb, og selvom U23-landsholdet ofte har haft det svært i netop Flandern Rundt, håber cheflandstræner Anders Lund på et godt resultat i år:

"Vi stiller med et stærkt hold, hvor der for alvor har været kamp om pladserne. Selvom det blev et beskedent resultat i sæsonåbningen i Gent-Wevelgem forrige weekend, er min fornemmelse, at danskerne formmæssigt står godt inden U23'ernes Flandern Rundt," siger Anders Lund.

Seksmandstruppen består da også af velkendte navne, hvor flere har indledt sæsonen med rigtig gode præsationer, så selvom Anders Lund også minder om, hvor svært et løb, det er at køre, har han en god mavefornemmelse:

"Mikkel Bjergs sejr i weekendens Triptyqeu understøtter denne fornemmelse yderligere. Flandern Rundt er et svært løb, hvor danskerne traditionelt har haft det svært i U23-klassen, men jeg håber, at vi kan leve op til søndagens mange flotte danske præstationer," fastslår cheflandstræneren.

Det danske U23-landshold til Flandern Rundt består af:

Andreas Stokbro – Riwal Readynez Cycling Team
Andreas Kron - Riwal Readynez Cycling Team
Mathias Norsgaard - Riwal Readynez Cycling Team
Jacob Hindsgaul – coloQuick Cycling
Julius Johansen – coloQuick Cycling
Mikkel Bjerg - Hagens Berman Axeon Cycling Team