Vi har pr. 1. april budt 2 nye kollegaer velkommen på kontoret i Brøndby. Her kan du se hvem de er og hvilke opgaver de skal varetage.

Mads Gerner Pedersen er ansat som projektleder for ”Tour de Storebælt”. Mads er uddannet cand.polit fra Københavns Universitet med speciale i adfærdsøkonomi. Siden 2013 har Mads beskæftiget sig med en række af de store internationale sportsevents, der har været afviklet i Danmark, heriblandt EM i Volleyball (2013), VM i Bueskydning (2015), EM i Svømning (2017) og VM i Ishockey (2018). I sin stilling som projektleder for Tour de Storebælt, bliver det Mads’ opgave at skabe Danmarkshistoriens største motionscykelløb med forventeligt mere end 15.000 deltagere. Tour de Storebælt er et fællesprojekt udviklet i et samarbejde mellem DGI, DIF og DCU og tager udgangspunkt i 2. etape af Tour de France Grand Départ 2022. 

Heidi Jensen er ansat som sekretær i administrationen. Heidi er uddannet serviceøkonom, har en erhvervsøkonomisk bachelor fra RUC og har for nyligt afsluttet to akademifag i henholdsvis projektledelse og salgspsykologi. Heidi kommer senest fra en administrativ rolle som koordinator og passagerassistent i Københavns lufthavn. Heidis opgaver i DCU vil blandt andet være servicering af teams, medlemmer og frivillige, kontakt til internationale forbund samt håndtering af økonomi.