Viborg Trial Klub er traditionen tro vært for en af påskens store events - og i år er stævnet UCI-kategori C1, hvilket har trukket internationale eliteryttere til for at dyste om verdensranglistepoint. 

Stævnets helt store navn er den østrigske verdensmester Thomas Pechhacker, der i denne sæson er holdkammerat med danskerne Jonas Kristiansen og Jakob Arentz på Team Maestro. Hos kvinderne er sidste års VM-bronzevinder, svenske Nadine Kåmark, til start, på startlisten sammen med deltagere fra Canada, Kina, Spanien, Slovakiet, Tyskland, Belgien og England. Desuden deltager nationale mestre fra flere nationer, hvor flere har været ungdomsverdensmestre og med helt fremme på eliteniveau de seneste år.

Blandt danskerne er der størst forhåbninger til Jonas Kristiansen, der i øjeblikket er nummer otte på den officielle verdensrangliste på 20”, mens Jakob Arentz er på vej frem på 26”. 

Trial Jam Denmark køres fra den 19. til 21. april, hvor der fredag den 19. er konkurrence fra hele dagen i alle klasser med verdenselitens finale sidst på eftermiddagen. 

Læs mere om Trial Jam Denmark 2019 her