…Queens udødelige klassiker burde gjalde ud i alle danske hjem, da Mørkøv og Norman Hansen søndag eftermiddag satte eftertrykkeligt trumf på. Danmarks er fortsat verdens bedste i herrernes parløb på banen.

Disciplinen kaldes internationalt Madison, men i Danmark nok mere mundret parløb og Danmark er suverænt verdens bedste i den disciplin.
Og i dag skulle herrernes parløb køres, som den store finale, ved dette års VM i banecykling i Roubaix.
Og det blev et mere end spændende løb – men I den nervepirrende afslutning bevarede ”The Dynamic Duo” alias Michael Mørkøv og Lasse Norman Hansen det kølige overblik, og satte det sidste afgørende stød, ind, i den allersidste spurt ved VM i parløb.
Endnu en guldmedalje er dermed i hus for de to stærke OL vindere, der nu også kan kalde sig verdensmestre i 2021 og dermed igen pryde sig med regnbuestriberne. Et STORT tillykke til Mørkøv og Norman Hansen og et stort tillykke til Danmark og dansk cykling med verdensmesterskabet.

Det ’unge kuld’ i form af det nye 4.000 meter hold, kæmpede sig i tiden 3.53.182 til en flot 4 plads i deres finale, så også i denne disciplin er der spændende udsigter for fremtiden.

Men det er jo ikke kun i de to kongediscipliner vi har kæmpet – de øvrige resultater ved VM blev således:

Herrer:
Omnium: Matias Malmberg #6
Scratch: Tobias Aagaard #8
Udskilningsløb: Tobias Aagaard #12

Damer:
Omnium: Amalie Dideriksen #7
Parløb: Julie Leth og Amalie Dideriksen #5

Foto: SWPIX