Gå til hoved-indhold

CYKLINGDANMARK.CC

DANMARKS NYE DIGITALE CYKEL-FÆLLESSKAB 

Vi er startet på rejsen mod at skabe hele Danmarks nye fællesskab for danske cykelryttere, cykelmotionister samt cykelfans – og DU kan være med.

Cyklingdanmark.cc bliver et fællesskab, der skal være med til at samle og inspirere alle cykelglade danskere gennem vidensdeling, relevante fordele og facilitering af eksisterende cykelfællesskaber.

VI ønsker at Danmarks Cykle Union, gennem cyklingdanmark.cc bliver fællesskab for alle der elsker cykling, enten som udøver eller fan og på sigt at klubber, individuelle og netværk, har en ”base” til glæde og gavn for alle.

Vi vil være 'Danmarks nye nationalsport’ og vi ønsker at binde de mange cykel interesserede sammen i et fællesskab - og vi starter NU. 

Vil du med på de kommende etaper – så skriv dig op HER
Vil du læse mere om projektet, så tag et kig på vores faq nedenfor.

Vores fællesskab har ikke skumle bagmænd med skjulte intentioner. Vi er Danmarks Cykle Union og består af to distrikter og 300 klubber. Måske er du medlem af en af dem, måske har det ikke interesse, men du er stadigvæk velkommen.
Vi er sikre på, at vi også har noget til dig.

God tur derude! Vi ses på to hjul

Landevej
UCI Gran Fondo Svendborg afvikles 8.-9. juni næste år.
Community
Ferie på to hjul med børn – hvordan håndterer man det, så det ikke ender med, at far og mor skiftevis er væk i 3-5 timer i løbet af dagen? Man pakker…
Community
I den lille by Vaujany, få kilometer fra nogle af alpernes mest legendariske stigninger, afholdes det årlige cykelløb La Vaujany (nu GFNY Vaujany aka…
Community
Cykling Danmark CC og Bikekey samarbejder for at gøre cykellivet nemmere og sikrere. Cykler har høj værdi, og samarbejdet har til formål at beskytte…

FAQ

Hvad er formålet med CyklingDanmark.cc?

Det er et stort ønske fra Danmarks Cykle Union at gøre cykling til Danmarks nationalsport og være tæt på alle dem, der hver uge trækker i cykeltøjet og nyder landeveje, grus, mountainbike og mange andre discipliner. DCU ønsker at være et samlingspunkt for alle, der cykler - noget der kan inspirere og engagere, så det bliver endnu sjovere at tage på tur med to hjul. Vi tror på, at en platform, hvor du på sigt kan finde alt, hvad du kunne drømme om inden for cykling, om det er en klub, nye venner, ruter, kurser med alt fra svingteknik og bunny hop til hvordan man skifter kæde. Vi tror på, at sammen står vi stærkere, og sammen kan vi skabe de bedste forudsætninger for bredde og elite.

Hvad ønsker Danmarks Cykle Union at opnå med platformen?

At skabe de bedste forhold for dig som motionist, og vi vil have dig med på rejsen! Vi er en lille organisation med passionerede og dygtige medarbejdere og frivillige. Selv om vi gerne vil gøre det hele fra dag ét, er det ikke muligt. Vi starter med nogle virkelig interessante historier (synes vi selv). Men så snart vi er tilstrækkeligt mange i vores fællesskab, bliver vi også stedet for din søndagstur, tirsdage med klubben og stedet, hvor du finder en ny rute eller nye folk at cykle med. Planen ligger klar, men tid og penge spiller også en rolle, ligesom dit input.

Hvilken type cyklister henvender CyklingDanmark.cc sig til?

Alle, der ser cykling som sport, det er underordnet om du kører bane, landevej, BMX eller mountainbike. Når vores platform er udviklet færdig, vil der være noget for alle.

Hvad kan man finde på CyklingDanmark.cc?

Opskrifter, historier fra cykelløb og motionsløb, viden om træning, podcast - det bliver også muligt at kommunikere i din klub, netværk eller gruppe. Dele ture, tilmelde sig events, finde resultater mv.  

Hvordan bidrager fællesskabet til cykling i Danmark?

Vi ønsker at være et samlingspunkt for cykling, hvor vi kan give hinanden energi og lyst til at cykle. Vi skaber også en platform for dig, din klub og dine netværk, krydret med fedt indhold og fordele. Derudover går alle penge til at udvikle cykling i Danmark.

Hvordan kan man blive en del af CyklingDanmark.cc?

Du kan skrive dig op ovenover, så modtager du nyt, når vi laver nye ting. I efteråret forventer vi, at første fase af vores univers er færdigt. Du må også meget gerne melde dig ind i vores 3 Strava klubber: DCU Landevej, DCU MTB og DCU Grus og Eventyr. Her vil der også komme interessante historier lige om lidt.

Hvad er forskellen mellem CyklingDanmark.cc og en cykelklub?

Vi er IKKE en klub, men et fællesskab og et sted, hvor klubber, netværk, grupper og individer kan være og deles om den sport, de holder af. Vi skaber stedet, hvor cykling lever, og vi håber på, at du som udøver får nogle fordele og bliver inspireret af alt det, som sker på CyklingDanmark.cc.

Hvad er holdningen til privatliv og data på CyklingDanmark.cc?

Vi sælger IKKE dine data, og vores partnere skal være relevante, så det gør en forskel for dig som udøver. Vi er her for at gøre en forskel for dig og dansk cykling.

Hvordan bidrager CyklingDanmark.cc til bredde- og elitecykling?

CyklingDanmark.cc er en del af Danmarks Cykle Union og vi vil være samlingspunktet for cykling i Danmark. Alt, hvad vi laver på CyklingDanmark.cc, er for at gøre en forskel for dansk cykling og dets udøvere.

Hvordan bidrager CyklingDanmark.cc til bredde- og elitecykling?

CyklingDanmark.cc er en del af Danmarks Cykle Union og vi vil være samlingspunktet for cykling i Danmark. Alt, hvad vi laver på CyklingDanmark.cc, er for at gøre en forskel for dansk cykling og dets udøvere.

Hvordan kan man kontakte CyklingDanmark.cc?

Har du ideer og tanker, du ønsker at dele, så skriv en god og velformuleret mail til community@cyklingdanmark.cc.