Gå til hoved-indhold

e-cykling

e-cykling er en officiel disciplin under Danmarks Cykle Union, og den vinder voldsomt frem over hele verden - både i forhold til træning og løb.

Danmarks Cykle Union tilbyder et e-cykling-medlemskab, der giver mulighed for at træne med og køre officielle løb mod andre DCU-medlemmer. Du kan deltage i særlige events, løb og fællestræninger med forskellige trænere og "special guests" - og så får du mulighed for at kvalificere sig til et officielt DM i e-cykling med dit medlemskab. 

Som medlem får eksklusiv adgang til særlige løb, træninger og events på enten den ene eller begge platforme samt et eksklusivt DCU medlemskit - du skal blot udfylde nedenstående oplysninger. 

Et e-cykling-medlemskab forudsætter ikke medlemskab af en klub og er gratis i prøveperioden.


DCU tager yderligere tiltag for fair og gennemsigtig e-cykling med regler for validering af resultater og præstationer.

Med henblik på, gennemsigtighed, i en disciplin, hvor der påhviler deltagerne en stor omgang tillid og ansvar, har DCU udformet et enkelt regelsæt, gældende for A-kategorien i e-cykelløb.

Regelsættet er udformet for at imødekomme nogle af de udsving, som kan forekomme.

Reglerne vil være gældende for A-Kategorien i de sidste 5 afdelinger af Uno-X Cuppen.

Zwift

Følg linket for at komme i gang med dit DCU e-cykling medlemskab.

Hvis du allerede har en konto hos Zwift, skal du være logget ud af Zwift, før du følger linket - og så skal du blot indtaste dine nuværende login-oplysninger på Zwifts side, når du har trykket på linket herunder.

Hvis du ikke har en konto hos Zwift i forvejen, skal du blot oprette dig som bruger ved at følge anvisningerne, efter du har trykket på knappen herunder.  

God fornøjelse!

Link til Zwift platformen

Bkool

Følg linket for at komme i gang med dit DCU e-cykling medlemskab.

Hvis du allerede har en konto hos Bkool, skal du være logget ud af Bkool, før du følger linket - og så skal du blot indtaste dine nuværende login-oplysninger på Bkools side, når du har trykket på linket herunder.

Hvis du ikke har en konto hos Bkool i forvejen, skal du blot oprette dig som bruger ved at følge anvisningerne, efter du har trykket på knappen herunder.  

God fornøjelse!

Link til Bkool platformen 

Uno-X Ligaen & Uno-X Superligaen

Uno-X ligaen er den officielle danske liga for e-cykling.Ligaen løber over 12 afdelinger fra 26/10 2022 til 18/1 2023.Uno-X ligaen køres på Zwift platformen og der køres både for Herrer og Damer i alle kategorier.Uno-X Superligaen er Danmarks officielle elite-liga for e-cykling i Danmark. Her kæmper alle de bedste ryttere og teams uge efter uge for at vinde hæder og ære, og ikke mindst titlen som det bedste danske team på Zwift platformen.

Se meget mere om deltagelse, regler m.v. her

Udvalg for e-cykling

Jesper Svenningsen

Formand

✉  jesper.svenningsen@cyklingdanmark.dk

Marcel Moesgaard

Udvalgsmedlem

✉  marcel@virtualcycling.dk 
 

Morten Bundgaard Pedersen

Udvalgsmedlem

✉  morten.pedersen@cyklingdanmark.dk 

Henrik Vinding

Udvalgsmedlem Udpeget af Distrikt Jylland/Fyn

✉  henrik.vinding1976@gmail.com

Nyheder om e-cykling

e-cykling
I begyndelsen af 2024 kan du blandt andet glæde dig til de nationale mesterskaber i e-cykling søndag den 11. februar ved Aarhus Firma Sport.
e-cykling
For mange er det blevet tid til at rykke ind i det virtuelle cykelunivers, og allerede nu er datoen for DM i e-cykling på plads. Det bliver den 11.…