Gå til hoved-indhold

Rekruttering af B&U

Danmarks Cykle Union har taget hul på arbejdet med DIF-strategisporet ”Rekruttering af børn og unge”, som er et 4-årigt projekt målrettet mod at få flere B&U-medlemmer i cykelklubberne. Udviklingskonsulent Kristoffer G. Nielsen er ansat til at varetage arbejdet med strategisporet.

Kør i klub!
Kør i klub!-konceptet, som præsenteres i Aktivitetskataloget nederst på siden, fungerer som en overordnet ramme for rekruttering af børn og unge til cykelsporten i DCU-regi og som inspiration til klubber, der ønsker at arbejde med rekruttering af nye B&U-medlemmer. Aktivitetskataloget indeholder viden om hvordan B&U-medlemsrekruttering kan gribes an set fra den enkelte klubs side - herunder en række forslag til konkrete rekrutteringsaktiviteter samt tilhørende redigerbare aktivitetsskabeloner, som kan downloades her på siden.
Spørgsmål omkring kataloget kan rettes til kgn@cyklingdanmark.dk.

Rekrutteringsprojekt i jeres klub?
Der vil i 2019, 2020 og 2021 blive gennemført 10 årlige rekrutteringsprojekter i DCU-klubber med udgangspunkt i kør i klub!-konceptet. Har I i din klub et ønske om at få B&U-afdelingen til at vokse, så kontakt kgn@cyklingdanmark.dk omkring mulighederne for et rekrutteringsprojekt i jeres klub.

Redigerbare aktivitetsskabeloner

Breddeaktiviteter

Konkurrenceeaktiviteter