Gå til hoved-indhold

Landevej U23/Master

Der er lagt op til et brag af et mesterskab, når de stærke danske U23-ryttere kæmper om den eftertragtede DM-titel. Såvel klub- som teamryttere står til start og flere af de danske ryttere fra udenlandske teams, vil være at finde på startlisten.

I samarbejde med Danmarks Cykle Union løfter den lokale cykelklub Salto Systems Nordic Cycling og Slagelse Kommune den store opgave med at sikre, at to flotte events når i mål.

Årets U23 DM og Master DM i enkeltstart afholdes fredag den 10. maj i charmerende omgivelser i skønne Skælskør og omegn. Med et ambitiøst mål om en sikker afvikling af enkeltstarten lukker Slagelse Kommune den 30 kilometer lange rundstrækning i de 4 timer, som enkeltstart-eventen forventes at vare.

Dagen efter, lørdag den 11. maj, rykker cykelløbet op til Gerlev, som danner målområde for linjeløbet. Det er et virkelig spændende cykelområde, og med de hårde bakker i området vil det blive et meget seværdigt cykelløb, hvor vi skal finde en velfortjent vinder i de respektive klasser. Den 22 kilometer lange rundstrækning bliver ensrettet for at gøre cykelløbet på de smalle veje så sikkert som muligt.

Læs mere om U23/Master DM enkeltstart HER
Læs mere om U23/Master DM linjeløb HER