Gå til hoved-indhold

10 landevejsryttere på træningslejr i Calpe

12.02.2024
  • 1 af 1
Det er sæson for træningslejre på landevejen, og det gælder også for landsholdene. Landstræner Tayeb Braikia er i denne uge taget til Calpe med 10 ryttere fra kvindernes U23- og U19-landshold.

Landstræner Tayeb Braikia har følgende ryttere med på træningslejr:

U23
Alberte Greve (Lotto DSTNY)
Ida Krum (Team Torelli)
Mille Troelsen (KDM-Pack Cycling-team)
Olympia Norrid-Mortensen (Team Sydbank Bach Advokater)

U19

Alma Rasmussen (Cykling Odense)
Anna Hansen (Team Rytger Carl Ras)
Emma Bertramsen (Ordrup Cykle Club)
Ida Krickau (Team Rytger Carl Ras)
Kamma Bergholt (Team Rytger Carl Ras)
Mathilde Cramer (Team Rytger Carl Ras)

Træningslejren i Calpe bliver for en mindre gruppe af vores U19- og U23-ryttere,” fortæller landstræneren. ”Jeg synes, vi står stærkt til den kommende sæson, hvor vi får et flot program for U19 med mange Nations Cups og mesterskab i september, og for U23 med Tour de l’Avenir og Watersley Womens Challenge inden EM i september. Solbjørk Anderson er en naturlig del af vores U23-gruppe, men hun begynder sin sæson for Uno-X Mobility i Setmana Ciclista Valenciana og deltager derfor ikke på samlingen.”

Træningslejren i Calpe skal bruges til at få kørt mange timer – også sammen som gruppe. For nogle af rytterne er det første gang, de er med landsholdet, og derfor er det vigtigt, at de også får en god start med resten af gruppen.

”Det er vigtigt for mig, at rytterne ikke overdriver intensiteten, så de kan arbejde målrettet videre, når de kommer hjem og skal lave de sidste forberedelser inden sæsonstarten, som i Danmark bliver med vores Cup i Vejen den 29. marts,” slutter Tayeb Braikia.

Træningslejren varer fra 11.-18. februar.

Tilbage