Gå til hoved-indhold

Bording Danmark ny partner i Danmarks Cykle Union

19.03.2024
  • 1 af 1
Danmarks Cykle Union og Bording Danmark har indgået et partnerskab, der indebærer, at Bording Danmark fremadrettet er navnesponsor for den danske landevejscup, der vil bære navnet BORDING Cuppen.

Det er således et spændende partnerskab, der er under opsejling. En passioneret ledelse hos Bording Danmark, med stor cykelinteresse, har set den danske landevejscup som en spændende mulighed for at deltage i udvikling af dansk cykelsport. Partnerskabet strækker sig foreløbigt over en treårig periode, hvor begge parter har stor interesse for at styrke cuppen som stærk national løbsserie.

Om partnerskabet siger Danmarks Cykle Unions eventchef Jesper Tikiøb: ”Vi glæder os meget over den nye aftale med Bording Danmark. En landsdækkende partner med stor indsigt i sportens univers. Med den nye aftale byder vi velkommen til en aktiv partner, der har et stort ønske om at aktivere på aftalen og dermed understøtte den fortsatte udvikling af elite-cuppen og dansk cykling. Et parløb vi ser meget frem til.”

Også hos Bording Danmark er der store forventninger. Direktør Steen Rocatis siger: ”Vi glæder os meget til at træde ind på denne arena. Cykling står mange i Bording Danmark nært, og vi er flere, der selv træner på to hjul. Vi glæder os derfor til at være med til at styrke den danske cupserie, hvor vi sammen med Danmarks Cykle Union, de arrangerende klubber og ikke mindst rytterne skaber fremtidens talenter. Vi ser et stort potentiale i dels cuppen, men også i samarbejdet med Danmarks Cykle Union og de øvrige partnere,” slutter Steen Rocatis forventningsfuldt.

FAKTA:
Bording Cuppen tæller klasserne Herre Elite og Junior samt Damer.

I 2024 køres BORDING Cuppen med følgende afdelinger:

1. afdeling, 29. marts, Vejen
2. afdeling, 15. juni, Nakskov (enkeltstart)
3. afdeling, 16. juni, Nysted, Lolland
4. afdeling, 8. september, Nyborg
5. afdeling – finale, 6. oktober, Holbæk

Derudover køres der en selvstændig første afdeling for junior herrer den 21. april i Vejle.

I forbindelse med partnerskabsaftalen vil Bording Danmark også indgå som såkaldt Official partner ved det kommende VM i banecykling i Ballerup.

Tilbage