Gå til hoved-indhold

Danmarks Cykle Union lancerer ny cykelforsikring

29.02.2024
  • 1 af 1
Sammen med to stærke partnere lancerer Danmarks Cykle Union en ny cykelforsikring. Forsikringstilbuddet er målrettet cykelmotionisten på alle niveauer. Forsikringen kan tegnes af alle der ønsker deres cykel forsikret, uagtet af om man er medlem af Danmarks Cykle Union, dog skal cyklen have en værdi over 15000 kr.

Den nye cykelforsikring er et samarbejde mellem Danmarks Cykle Union, Cykelregistret Bikekey og First Forsikring, hvor sidstnævnte er udbyder af forsikringsproduktet.

DCU lancerer nu projektet CyklingDanmark.CC med et ønske om at være mere relevant og i øjenhøjde med motionisten. Et af de store ønsker fra baglandet var en forsikring.

"Vi er utroligt stolte over at lancere denne forsikring i samarbejde med Bikekey og First Forsikring," udtaler Projektleder Morten Pagh fra Danmarks Cykle Union. "Vi ved, hvor vigtigt det er for cyklister at føle sig trygge, når de investerer i en cykel, og vi har ikke følt, at de nuværende forsikringsmuligheder på markedet har været tilstrækkelige for den del af segmentet, som vi beskæftiger os med til dagligt. Derfor er vi glade for nu selv at kunne tilbyde en forsikring, hvor vi med feedback fra vores medlemmer har kunne skræddersy de betingelser og den dækning, som vi selv oplever der er brug for”.

Nicholas Bonnor, partner i First Forsikring, som er udbyder af forsikringen, supplerer: “Som passioneret cyklist har jeg selv været meget engageret i etableringen af denne nye forsikringsmulighed, og det er min helt klare overbevisning at vi med de konkrete dækninger nu omfavner et segment, der tidligere måske har følt sig overset. Dertil har ambitionerne også været at skabe en forsikring, der har kunnet understøtte og fremme cykelsporten i Danmark”.

Bikekey, kendt for deres innovative løsninger indenfor cykelsikring, har udviklet den bagvedliggende teknologi i forsikringsberegneren, samt den efterfølgende verificeringsproces, der placerer forsikringstagers cykel i deres allerede etablerede cykeldatabase og verificerer ejerskabet med deres Mit-ID.

"At samarbejde med Danmarks Cykle Union og First Forsikring for at tilbyde denne skræddersyede forsikring bekræfter vores engagement i at forbedre cykelsikkerheden for alle danskere. Dyrere cykler er i sin natur ekstremt udsatte hvad angår cykeltyverier, og derfor har det givet ekstra god mening for os at være med til at udvikle et forsikringsprodukt til netop det segment." siger René Nørgård, Direktør i Bikekey, og tilføjer: “Det er endnu et vigtigt skridt i vores mission om at etablere én central cykeldatabase, og her er vi selvfølgelig glade og stolte over at få opbakning fra en så velrenommeret en organisation som Danmarks Cykle Union.”

Til beslutningen om at samarbejde med Bikekey tilføjer Morten  Pagh: “Vi har grundlæggende en stor respekt for Bikekeys vision for det fremtidige danske cykelsamfund. Selvom vi hovedsageligt beskæftiger os med cykler i den dyre ende, så har vi en fælles i interesse i at forbedre vilkårene for alle danske cyklister, da vi ser det som en forudsætning for at cykelsporten også vil trives i fremtiden”.

Danmarks Cykle Unions nye forsikring kommer i tre forskellige prisniveauer, alt efter den ønskede dækning til cyklen. Herudover kommer alle forsikringer med gratis registrering i Bikekeys database, samt med en DCU fordelspakke.

Vil man tegne en forsikring til sin cykel eller blot læse mere om den nye forsikringsmulighed skal man besøge websitet: www.dcucykelforsikring.dk

Tilbage