Gå til hoved-indhold

DM weekend på Odense Cyklebane

08.12.2023
  • 1 af 1
Den kommende weekend byder på masser af banecykling, når Danmarksmesterskaberne i flere OL-discipliner afvikles på Odense Cyklebane. Det bliver tre dage fyldt med konkurrence og spænding, hvor ryttere fra hele landet vil kæmpe om de eftertragtede mesterskabstitler.

Fredag d. 8: Holdløb

Fredagen indledes med holdløb, hvor to damehold skal konkurrere mod hinanden, og hele 12 herrehold tager kampen op om DM-titlen. Der forventes et tæt løb, hvor holdene vil gøre alt for at sikre sig den prestigefulde titel som Danmarks bedste hold. Starliste til hold kan ses her

Lørdag d. 9: Omnium for damer og herrer

Lørdagens omnium byder på fire discipliner: scratch, tempoløb, udslillingsløb og pointløb.
Hos damerne skal lokale Ida Fialla se, om hun kan fortsætte sin stærke kørsel, efter hun bl.a. har vundet Supercuppen i år og er blevet nr. 3 i DBC's 3-dages løb, hvor hun kørte med Anna Hansen, der også stiller til start. De står over for erfarne konkurrenter som Tusnelda Svanholmer og Anika Rasmussen, og derfor kan man forvente et spændende løb.

Hos herrerne skal der køres et indledende pointløb over 60 omgange, hvor 38 ryttere, heriblandt Tobias Aagaard og Lasse Norman Leth, kæmper om at kvalificere sig til det eftertragtede omnium. Forvent en hård konkurrence, når de erfarne og talentfulde ryttere går efter sejren.

Søndag: Sprint og Parløb

Søndagens program starter med sprint og afsluttes med parløb. Fire ryttere kæmper om DM-titlen i sprint, mens både damer og herrer skal ud i tætte parløb. Hos damerne er 5 par foreløbigt klar, mens hele 16 herrepar har meldt deres ankomst i startfeltet.

Glæd jer til at opleve tre dage med banecykling af høj kvalitet på Odense Cyklebane. Fredagens entré er gratis, og billetter til lørdag og søndag kan købes online.