Gå til hoved-indhold

Dødsfald

04.12.2023
  • 1 af 1
Tidligere næstformand i Danmarks Cykle Union og mangeårige formand for Københavnsdistriktet Kai Karlsson er død. Det skriver familien på Facebook og vi citerer med tilladelse fra Kenneth Møller Kristensen, cyclingworld.dk

Kai Karlsson havde i årenes løb haft utallige tillidsposter, DCU-repræsentantskab og ungdomsudvalg samt sekretær for Distriktet og i 1976-80 formand for det daværende Københavnsdistrikt. I årene 1981-83 var Kai sekretær for DCU, og fra 1984 – før sammenslutningen af de professionelle ryttere og amatørerne, blev han sekretær for Dansk Professionelt Cykle-Forbund, hvor Kai i øvrigt også nåede at blive formand i perioden 1993-94. Desuden var han fra 1987 til 1998 ansat som halinspektør hos Københavns Vinterbane, der stod bag 6-dagesløbene i Forum. Efter sammenslutningen mellem amatører og professionelle blev Kai i perioden 1999-2003 valgt som DCU’s næstformand.
Efter en aktiv karriere i Cykelklubben Fix var Kai Karlsson i mange år en aktiv og altid hjælpsom leder på såvel bane som landevej. Han var desuden i en årrække tilknyttet Københavns Vinterbane A/S og PostNord Danmark Rundt. Også i sit otium fulgte han cykelsporten med stor interesse og entusiasme.

Kai Karlsson blev 81 år.
Æret være Kai Karlssons minde

Tilbage