Gå til hoved-indhold

Mads P. blandt de sidste nominerede til Årets Sportsnavn

29.11.2023
  • 1 af 1
Onsdag er de sidste fem ud af i alt 15 nominerede til Årets Sportsnavn blevet offentliggjort; heriblandt Mads Pedersen.

Mads Pedersen slutter sig til et stærkt felt af 15 nominerede til DIF, Team Danmark og Salling Groups Årets Sportsnavn 2023. Tidligere er Cecilie Uttrup Ludwig, Jonas Vingegaard, Amalie Dideriksen og 4000 meter-holdet også blevet offentliggjort som kandidater til den fornemme pris.

”Med 5 ud af 15 nominerede til Årets Sportsnavn 2023 kan vi konstatere, at cykelsporten er virkelig flot repræsenteret, når de største og mest imponerende danske sportsresultater i 2023 gøres op," udtaler elitechef i DCU Morten Bennekou. "Denne her kåring må jo siges at være en ret præcis skala, i forhold til hvad det er, danske cykelryttere har præsteret i år, ikke blot når man holder resultaterne op mod konkurrenternes i international cykelsport, men også når cykelsporten sammenlignes med alle andre store danske sportspræstationer, som der jo har været mange af, når man ser de andre nominerede, der virkelig også har leveret fantastiske præstationer på dansk elitesports vegne. Så jeg konkluderer gerne, at vi i cykelsporten kan være virkelig stolte over, hvordan det er gået i år. Ligesom det må siges at være opløftende her på tærsklen til et OL-år, hvor det ikke er nogen hemmelighed, at vi har store forhåbninger og forventninger til dansk cykelsport”.

Hvem der bliver Årets Sportsnavn, finder vi ud af den 6. januar ved den store sportsgalla 'Sport 2023' i Herning.

Prisen som Årets Sportsnavn er blevet uddelt siden 1991, og sidste år vandt Jonas Vingegaard for sin Tour de France-sejr. Læs mere her.

Tilbage