Gå til hoved-indhold

Martin Elleberg Petersen er fratrådt

11.12.2023
  • 1 af 1
Martin Elleberg Petersen er med udgangen af november fratrådt som direktør for Danmarks Cykle Union. Fratrædelsen sker efter gensidig aftale og bunder i uenighed om den fremadrettede strategi.

Dansk cykelsport har oplevet betydelige fremskridt i Martin Elleberg Petersens fire år som direktør. De sportslige resultater taler for sig selv, men også DCU’s eventprogram er blevet markant forstærket, ligesom der er skabt en stor fremgang af børn og unge i landevejsklubberne. På det internationale landkort er der ligeledes skabt synlighed for dansk cykling, idet Martin Elleberg Petersen har spillet en væsentlig rolle i organiseringen af de kommende store internationale mesterskaber og events.
På basis af det ønsker DCU at takke ham for hans store dedikation og bidrag til organisationen og udviklingen af dansk cykling.

Morten Anderson, formand for DCU, siger følgende: ”I de fire år Martin har været direktør i DCU, er der skabt betydelige resultater og dansk cykling er synlig som aldrig før. Jeg vil derfor gerne takke Martin for hans store arbejde i de forgangne år”.

Bestyrelsen har konstitueret Jens Erik Majlund, som tidligere har været direktør i DCU og vil nu igangsætte en proces omkring ansættelse af en efterfølger til Martin Elleberg Petersen.

Henvendelse i forbindelse med denne nyhed kan ske til:
Kommunikationschef Ulrich Gorm
✉  ulrich.gorm@cyklingdanmark.dk
✆  Mob. +45 2940 0202

Tilbage