Gå til hoved-indhold

Mød Peter K. Christensen, Danmarks Cykle Unions Sponsor- og Partnermanager.

24.06.2024
  • 1 af 1
Et nyt ansigt er kommet ombord og vi er glade for at præsentere Peter, der fremadrettet skal have fokus på at etablere nye partnerskaber, samt også sikre at vores eksisterende partnere er i gode hænder.

Peter K. Christensen har arbejdet med salg og marketing i 27 år og har en solid kommerciel forståelse, hvor han kender alle aspekter af såvel brandingstrategi som brandaktivering. Peter har haft flere kommercielle stillinger med storkundeansvar og stået bag en lang række store events, der tæller alt fra festivaler til gallashows på Det Kongelige Teater og flere messer.
Peter forstår at produktudvikle ud fra partnernes behov, så de kommercielle løsninger, vi tilbyder, kan skræddersys og styrke vores partneres virksomhedsmål.

Gennem hele sin karriere har Peter udviklet stærke partnerskaber med en lang række af Danmarks største virksomheder, hvor han har bevist, at han forstår at gøre idéer til virkelighed, uanset projektets størrelse.

Book et uforpligtende møde med Peter på peter.christensen@cyklingdanmark.dk eller 31714548, så du som virksomhed kan lære mulighederne inden for cykelsporten at kende og høre om, hvorfor og hvordan sporten kan løfte jeres brand og budskaber.

Kommende Events:

  • PostNord Danmark Rundt (august).
  • Verdensmesterskaberne i banecykling (oktober).
  • VM i BMX (2025).
Tilbage