Gå til hoved-indhold

Ny partner leverer banebrydende løsninger til servering af mad og drikke til VM i banecykling i Ballerup.

02.07.2024
  • 1 af 1
For partnerne bag VM i banecykling til oktober i Ballerup Super Arena, er bæredygtighed af allerstørste betydning.

Et fælles mål er at sætte nye standarder for sportsbegivenheder i Danmark, ved at motivere publikum til bedre adfærd, reducere madspild, minimere affald og styrke samarbejdet på tværs af hele værdikæden.

En af de store udfordringer med internationale sportsbegivenheder er at få publikum til at lave korrekt affaldssortering. Dette er løst med partnerskabet med GrønBlå, som giver mulighed for at teste nye bæredygtighedsinitiativer. Et af disse er en enkel og effektiv løsning, hvor alt affald kan komposteres i samme beholder. Dette vil gøre det nemt for publikum at håndtere affald efter at have spist eller drukket, da både madrester og emballage/service kan gå i den samme beholder.
Emballage og service er fremstillet af bionedbrydelige materialer som kan omdannes til kompostjord og herved forsøger parterne aktivt at bidrage til den grønne dagsorden.

Fakta:
VM i banecykling afholdes 16. – 20. oktober i Ballerup Super Arena
Parterne bag VM i banecykling er Sport Event Denmark, Københavns Kommune, Ballerup Kommune, Danmarks Cykle Union og UCI. Se mere på https://trackcyclingworlds2024.com/

GrønBlå er dedikeret til at lede vejen mod en bæredygtig fremtid ved at støtte virksomheder i deres rejse mod at eliminere plastikaffald og reducere miljøpåvirkninger gennem hele værdikæden – fra brugen af bionedbrydelige og komposterbare materialer til effektiv kompostering, der efterlader nul affald. Se mere om GrønBlå på www.gronbla.com

På billedet: fra venstre, Jayu Yang CEO  + co-founder (GrønBlå), Jørgen HK Jepsen, projektmanager (DCU) og Jeppe Kofod, Advisory chairman (GrønBlå).

   
Tilbage