Gå til hoved-indhold

Oplev Danmarks stærkeste mountainbikere: DM i XCO og XCC 2024 i Gulddysse Skov

31.05.2024
  • 1 af 1
    Nanna Nørgaard
Roskilde Mountainbike Klub inviterer til danmarksmesterskaberne i mountainbike-disciplinerne XCO og XCC (short track) den 8. og 9. juni 2024. Begivenheden finder sted i den smukke Gulddysse Skov, ca. 15 km nord for Roskilde.

XCO Mesterskaber – lørdag den 8. juni 2024

Løbsdagen byder på spændende og udfordrende ruter for alle aldre og niveauer. Fra de yngste ryttere i U9-klassen til eliten vil alle få en unik oplevelse på de teknisk krævende spor i Gulddysse Skov. Ruterne varierer i længde fra 3,8 km til 5 km afhængig af klasse. Elite herre og dame, samt U23 og juniorryttere vil også konkurrere om værdifulde UCI-point og officielle dannebrogstrøjer.

XCC Mesterskaber – søndag den 9. juni 2024

Søndag byder på short track, hvor rytterne igen skal kæmpe om titlerne på en hurtig og intens rute. Som dagen før er der konkurrencer for alle aldersgrupper, og det hele kulminerer med eliten i aktion. Der er mulighed for samlet tilmelding til begge mesterskaber med rabat.

Praktiske informationer:

  • Tilmelding: Senest tirsdag den 4. juni kl. 23.59 via https://www.sportstiming.dk/event/13574. Eftertilmelding er mulig for visse klasser mod dobbelt tilmeldingsgebyr.
  • Træning: Ruten er åben for træning fra fredag den 7. juni kl. 14.00. Træning før dette tidspunkt er ikke tilladt.
  • Forplejning: Der vil være et bredt udvalg af mad og drikke til salg på stævnepladsen.

Sidste års mestre:

I 2023 blev Sebastian Fini og Sofie Heby danmarksmestre i både XCO og XCC for eliteklassen. Kan de forsvare deres titler i år?

Tilbage