Gå til hoved-indhold

TV 2 producerer VM i banecykling til hele verden

03.05.2024
  • 1 af 1
    Foto: SWpix
Når verdenseliten skal køre UCI Track World Championships i Ballerup Super Arena, bliver det muligt at følge begivenhederne fra sofaen både i Danmark og i hele verden. TV 2 har nemlig sikret sig retten til at producere og broadcaste fra VM.

VM i banecykling køres i Ballerup Super Arena fra 16.-20. oktober. Her mødes verdens bedste og hurtigste baneryttere for at køre om de legendariske VM-regnbuetrøjer og ikke mindre end 22 medaljesæt. Med danske øjne bliver det også særdeles spædende, når det danske 4 km-hold ved samme lejlighed forsøger at forsvare VM-titlen.   

TV 2 har indgået en aftale med UCI (den internationale cykelunion) gennem tv-stationens medlemskab af EBU (European Broadcasting Union), der indebærer, at den danske broadcaster leverer billeder til en række internationale tv-stationer. Dermed kan store dele af verden følge med, når verdensklasseryttere konkurrerer i den danske velodrom i Ballerup.

Har man ikke sikret sig billet til Ballerup Super Arena, bliver det på dansk tv således muligt at følge VM på tværs af TV 2 Sports kanaler og platforme.

Men det er naturligvis stadigt muligt at købe billet, så man kan opleve den helt særlige stemning live.

Billetter købes på: https://trackcyclingworlds2024.com/

Tilbage