Vi vil gerne sende nyheder til DIG - men vi har behov for dit samtykke.  
Du er måske modtager af vores nyhedsbrev og har for nyligt fået en opfordring om at give tilsagn til, at vi må sende dig nyheder, spændende historier fra cyklingens verden, gode tilbud og andet med relevans for alle, der elsker cykelsporten. Det er ikke et smart stunt for at spamme dig til med reklamer, nej det er såmænd de gældende GDPR regler, der desværre gør det nødvendigt at bede dig give dit samtykke til, at vi fortsat må kontakte dig.
Derudover arbejder vi på at gøre vores nyhedsbrev endnu mere aktuelt og målrettet, så du får nyhedsbreve, der vedrører de discipliner, du kan lide. 
Vi håber derfor, at du vil give samtykke til, at vi må kontakte dig og at du vil bruge et øjeblik på at besvare nogle spørgsmål, vedrørende dine interesser.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------

DCU’s sikkerhedsmanual for danske cykelløb. 

Sikkerhedsmanualen kan bruges som støtteværktøj til alle de klubber, der skal afholde cykelløb i 2022. Materialerne består først og fremmest af en sikkerhedsmanual, der kommer med en række anbefalinger om hvordan man eksempelvis planlægger en sikker rute og afvikling af et cykelløb. 
Samtidigt er der også udarbejdet et række actioncards og tjeklister, som kan bruges både i planlægningen og afviklingen af cykelløb.
Du finder sikkerhedsmanualen og de øvrige materialer her